Bouwen & verbouwen

Specialisten in bouw en verbouw van panden en woningen voor particulieren en zakelijke klanten.

Herkent u dit bij uzelf; “Zullen we gaan verhuizen of gaan we toch verbouwen?”. Wat de behoefte ook is, wij bouwen de oplossing. Verhuizen naar een andere woning of bedrijfspand is simpelweg niet altijd nodig. Extra ruimte, meer comfort, verduurzamen, daag ons uit met uw wens!

Verbouwen

Wanneer kiest u voor een verbouwing? Langer blijven wonen, meer licht in huis, een nieuwe keuken, wat de reden ook is, we denken en kijken graag met u mee.  

Lees verder

(Nieuw)bouw

Bouw en nieuwbouw, van een aanbouw tot een complete woning. We hebben het vakmanschap in huis om dit volledig naar wens uit te voeren.

Lees verder

Renovatie

Hieronder verstaan we het herstellen, opknappen of vernieuwen van een pand of woning met gebruik van moderne (duurzame) materialen. Zoals hout vervangen door kunststof.

Lees verder

Restauratie

Restaureren is het herstellen van een pand of woning in originele staat met gebruik van soortgelijke materialen. Dit wordt vaak toegepast bij monumentale panden en bij beschermd stadsgezicht.

Lees verder

Onderhoud

Een restauratie of renovatie voorkomen? Goed onderhoud is de sleutel. Van plan tot uitvoering kunnen we u van dienst zijn. Geen verrassingen en uw pand of woning in mooie staat! 

Lees verder

Bezoek ons kantoor

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor*. U kunt hiervoor een afspraak maken via de button. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail te bereiken voor het maken van een afspraak.

074-2918083   Benninksweg 58 Hengelo   info@bouwbedrijf-dejong.nl

* Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. 

STUUR BERICHT