(Nieuw)bouw

De afgelopen decennia heeft Bouwbedrijf de Jong een groot aantal nieuwbouw projecten gerealiseerd. Alle projecten worden op maat gemaakt, met klantspecifieke wensen en eisen geïntegreerd in de woning of het gebouw.

Wij hebben ervaring met zowel het bouwen van moderne woningen als huizen in oude stijl. Iedere keer weer ontstaat er een uniek project.

Bekijk onze projecten

Snel en efficient

Door de kleinschalige opzet van ons bedrijf zijn we in staat om door de korte communicatie-lijnen snel en efficient op uw wensen in te spelen. Vertrouwen en samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel.

Bouwbedrijf de Jong Twente BV is daarnaast dealer van de gerenommeerde merken Solarlux en Knipping. Het voordeel is dat u als klant een kijkje kunt nemen in onze showroom hoe bijvoorbeeld een dakkapel er uit kan komen te zien. 

Betrouwbare partij

“De bouw is altijd in beweging”, letterlijk en figuurlijk. De uitdagingen zitten niet alleen in de bouwprojecten maar ook alles eromheen. Hoe houden we het vak interessant voor de jeugd? Hoe gaan we om met sterke prijswisselingen in de markt? Is er nog wel voldoende isolatiemateriaal beschikbaar? Het is vaak hollen of stilstaan. 

Kwaliteit binnen ons bouwbedrijf en het werk dat we afleveren blijft belangrijk, voor u en voor ons. Als sinds 1933 streven we er dagelijks naar om het net even beter te doen, blijven leren en blijven verbeteren. Dat blijkt ook wel uit de waardering van onze klanten en samenwerkingspartners. Kiezen voor de Jong is kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

Bezoek ons kantoor

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor*. U kunt hiervoor een afspraak maken via de button. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail te bereiken voor het maken van een afspraak.

074-2918083   Benninksweg 58 Hengelo   info@bouwbedrijf-dejong.nl

* Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. 

STUUR BERICHT