Onderhoud

Een goed onderhouden woning of gebouw blijft mooier, gaat langer mee en behoudt zijn waarde. Door ruime ervaring kunnen wij u adviseren over onderhoud en dit voor u uitvoeren. 

Op deze manier weet u als eigenaar van de woning of beheerder van een pand, precies welke aspecten wanneer aan onderhoud toe zijn en welke kosten hiermee gepaard gaan. 

Werkzaamheden

Weet u precies hoe vaak er geschilderd moet worden, welke verf het best geschikt is en wat de beste periode is om te schilderen? Hoe is het met de staat van uw dak en dakbedekking? Zijn de muren en voegen nog in goede staat? 

Het zijn vragen waar u misschien niet dagelijks bij stilstaat. Wij wel! Regelmatig inspectie en tijdig (periodiek) onderhoud kan grotere problemen en kosten voorkomen.

Wat wij onder andere doen is het uitvoeren van inspecties om de (bouwkundige) staat inzichtelijk te krijgen. Het onderhoud dat hier vaak uit voortkomt is bijvoorbeeld:

– Lekkage opsporen en verhelpen
– Waterschade herstellen
– Schoorsteen onderhoud en reparatie
– Dakrenovatie en isolatie
– Onderhoud kozijnen en houtwerk
– Inbraak- en brandschade herstellen

Advies

Grotere partijen zoals een woningbouwverenging of VvE’s zijn zich vaak al bewust van de noodzaak van onderhoud en calculeren dit in. Dit heeft als voordeel dat men precies weet welke onderhoudskosten er de komende jaren aan een object, woning of bedrijfspand zitten.

Dit kunt u natuurlijk ook doen! Geen verrassingen of budgetproblemen als u vooraf weet wat er aan zit te komen. Wij kunnen een planning maken en de kosten berekenen zodat u weet wat u jaarlijks kwijt bent aan onderhoud. Wilt u ook graag inzicht?

Maak een adviesafspraak

Bezoek ons kantoor

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor*. U kunt hiervoor een afspraak maken via de button. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail te bereiken voor het maken van een afspraak.

074-2918083   Benninksweg 58 Hengelo   info@bouwbedrijf-dejong.nl

* Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. 

STUUR BERICHT