Renovatie

Renoveren is het herstellen van een bedrijfspand of woning met nieuwe materialen. Dit doen we regelmatig bij panden die geen monumentale status hebben.

Bij een renovatie kiezen we in overleg met u welke materialen en afwerkingen er gebruikt worden. Wij vinden het belangrijk en het mooist om de stijl te bewaken die bij de woning past en houden rekening met het aangezicht. Bouwers in stijl! 

Renoveren is (geen) weggegooid geld

Door te renoveren schiet de waarde van uw pand of woning omhoog. Als we kijken naar de renovaties die we de afgelopen jaren gedaan hebben, mogen we daar best trots op zijn. Wel blijft het soms de vraag; is het de moeite waard?

Om dit te bepalen zult u moeten kijken naar de huidige staat en waarde, de gewenste staat en de waarde na renovatie. Om een voorbeeld te noemen; een pand “strippen” en helemaal naar wens weer opbouwen is in veel gevallen goedkoper dan nieuwbouwen. 

Renovatie oude woningen

Jaren-30 woningen zijn (en blijven) erg trek bij huizenkopers. Heeft een huis op het oog waar het nodige aan moet gebeuren, dan denken we graag met u mee. In deze bouwperiode had men nog een iets andere voorstelling bij isolatie en wooncomfort. Misschien is er zelfs geen verwarming in alle vertrekken. En als dat er wel is dan staat de verwarming voor een groot deel aan voor de musjes.

Behoorlijk veel warmte kan verloren gaan door het dak, zeker als dit niet of nauwelijks geïsoleerd is. Ook de (houten)vloeren en muren zijn punten die aandacht verdienen. Een spouw en spouwisolatie is in nieuwere woningen standaard geworden, maar bij oudere woningen valt hier veel energiewinst te behalen. 

Kortom, renoveren gaat verder dan een doorgerot kozijn vervangen. Als u van uw uitdaging onze gezamenlijke uitdaging wilt maken, stuur dan een bericht.

Ja, ik wil graag hulp

Bezoek ons kantoor

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor*. U kunt hiervoor een afspraak maken via de button. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail te bereiken voor het maken van een afspraak.

074-2918083   Benninksweg 58 Hengelo   info@bouwbedrijf-dejong.nl

* Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. 

STUUR BERICHT