Restauratie

Het restaureren van oude gebouwen is een vak apart, waarin Bouwbedrijf de Jong deskundig en ervaren is. Het herstellen van oude panden luistert nauw en moet vaak aan specifieke eisen voldoen.

Ons bouwbedrijf heeft meerdere renovaties met veel plezier uitgevoerd. Deze kunt bekijken op onze projectpagina.

bekijk renovaties

“Daarom zijn we bouwers in stijl…”

Een vak apart

Machines en robots nemen (ook in de bouw) veel werkzaamheden over, maar écht vakmanschap blijft mensenwerk. In onze grote werkplaats hebben we alle gereedschappen en materialen voorhanden om perfecte restauraties voor te bereiden en uit te voeren. 

Denk bijvoorbeeld aan een oude klokkentoren waarvan de houten staanders nagemaakt moeten worden of een kozijn van kasteel Twickel dat in originele staat gemaakt wordt. Onze vakmensen zijn in staat om met voornamelijk hout monumenten en bijzondere gebouwen in originele staat te brengen en houden.  

Specialist in restauratie

Als leerbedrijf vinden we het erg belangrijk dat de jongere generatie de kneepjes van het vak geleerd worden. Dit is belangrijk om in de toekomst dit vakmanschap te behouden.

Bent u eigenaar van een monument, bijzonder pand of wilt u iets rondom de woning of bedrijfspand in de oude staat terugbrengen? Dan ben u bij de Jong aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring en werken met specialisten zijn we hier uitstekend toe in staat.

Bezoek ons kantoor

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor*. U kunt hiervoor een afspraak maken via de button. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail te bereiken voor het maken van een afspraak.

074-2918083   Benninksweg 58 Hengelo   info@bouwbedrijf-dejong.nl

* Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. 

STUUR BERICHT