Verbouwen

Naast (nieuw)bouw, zijn ook verbouwingen ons niet vreemd. Een verbouwing aan een bestaande woning vereist deskundig inzicht als het gaat om planning, materiaalkeuze en afwerking.

Wij hebben ervaring in het vernieuwen van een gedeelte van de woning, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe badkamer.

Bekijk onze verbouw projecten

Meer leefruimte

Daarnaast vergroten wij met plezier uw leefruimte, bijvoorbeeld door het plaatsen van een dakkapel of erker.

Naast de mogelijkheid om in onze eigen werkplaats houten elementen te maken, zijn wij dealer van Solarlux en Knipping (www.knippingtwente.nl).

Dit zijn gerenommeerde producenten van kunststof en aluminium elementen. Meerdere voorbeelden hebben wij hiervan in de showroom staan. Naar ons idee moet de verbouw of aanbouw goed passen bij de rest van de woning of bedrijfspand.

Langer blijven wonen?

Wilt u echt wel verhuizen of biedt een verbouwing misschien ook een goede oplossing? Tegenwoordig blijven mensen langer zelfstandig wonen of ze kiezen ervoor hun wooncomfort of ruimte aan te passen. Verhuizen hoeft niet altijd de oplossing te zijn, de huidige woning aanpassen kan heel veel voordelen hebben:

  • Waarde van woning stijgt
  • Woongenot neemt toe
  • Bespaar veel geld
  • Blijven wonen in vertrouwde omgeving

Wilt u verhuizen naar een woning die energiezuiniger is misschien wel nul-op-de-teller heeft? Weet dan dat wij uw huidige woning ook kunnen verduurzamen. Lees meer.

Bezoek ons kantoor

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor*. U kunt hiervoor een afspraak maken via de button. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail te bereiken voor het maken van een afspraak.

074-2918083   Benninksweg 58 Hengelo   info@bouwbedrijf-dejong.nl

* Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. 

STUUR BERICHT