Over ons

Bouwbedrijf de Jong is een erkend bouwbedrijf dat sinds 1933 actief is op zowel de particuliere als zakelijke markt, in Twente en omstreken.

Meedenken met u als opdrachtgever en het leveren van kwaliteit, staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het van groot belang dat er een vast team de (ver)bouw uitvoert van het begin tot de oplevering.

Geschiedenis

De oorspronkelijke naam die ons bouwbedrijf in 1933 kreeg was SeBoJo. De kans is klein dat iemand dit nog kent… Inmiddels is de naam Bouwbedrijf de Jong een begrip in heel Twente! 

Lees verder

Werkwijze

Van de offerte tot de oplevering blijven we in contact met onze klant. Dat vinden we belangrijk om een prachtig eindresultaat en een hoge klanttevredenheid te realiseren.  

Lees verder

Team

Wie zijn de mensen die voor u aan het (ver)bouwen zijn? Dat zijn onze bouwers in stijl. Maak alvast kennis met ons bouw- en kantoorteam. 

Lees verder

Leerbedrijf

De jonge aanwas houdt het vak van de timmerman en bouwvakker levend. Als leerbedrijf bouwen we continu aan de toekomst. 

Lees verder

Bezoek ons kantoor

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor*. U kunt hiervoor een afspraak maken via de button. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail te bereiken voor het maken van een afspraak.

074-2918083   Benninksweg 58 Hengelo   info@bouwbedrijf-dejong.nl

* Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. 

STUUR BERICHT