Geschiedenis

Bouwbedrijf de Jong is opgericht in 1933 door drie ondernemers uit Twente, de heren Seppenwoold, ter Boo en de Jong.

In eerste instantie werd het bouwbedrijf vernoemd naar een combinatie van de achternamen: SeBoJo.

Bouwbedrijf De Jong

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en is zowel de locatie als de naam van het bedrijf veranderd: het bedrijf heet sinds 1995 Bouwbedrijf de Jong en is gevestigd te Hengelo. Hier beschikken we over zowel een werkplaats als voldoende kantoorruimte, wat ervoor zorgt dat we als een hecht team kunnen samenwerken en onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Tussen 1970 en 1999 bestond de directie uit Ada en Johan de Jong. Hun zoon Henk de Jong is vanaf 1999 directeur en geeft met veel plezier en gedrevenheid sturing aan het bedrijf.

Vakmanschap staat centraal

Natuurlijk is er veel veranderd in onze sector, maar binnen het bouwbedrijf heeft vakmanschap altijd centraal gestaan. Net als vroeger, hebben we ook nu nog steeds zeer uiteenlopende projecten in onze portfolio. Van zowel een kleine aanbouw in de vorm van een erker of het plaatsen van een dakkapel, tot aan het renoveren van complete woonboerderijen. Door de jaren heen hebben wij ons tevens ontwikkeld binnen het specialisme restauratie. Het restaureren van oude gebouwen is een vak apart en we zijn dan ook trots deze deskundigheid zelf in huis te hebben.

Bezoek ons kantoor

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor*. U kunt hiervoor een afspraak maken via de button. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail te bereiken voor het maken van een afspraak.

074-2918083   Benninksweg 58 Hengelo   info@bouwbedrijf-dejong.nl

* Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. 

STUUR BERICHT