Werkwijze

Aangezien positieve mond tot mond reclame essentieel is voor ons voortbestaan, beseffen wij het belang van tevreden klanten.

Onze werkwijze speelt hier een belangrijke rol: door vanuit de beleving van u als klant te denken, zorgen we dat het bouwtraject overzichtelijk wordt en blijft. Zowel in het voortraject, als tijdens de bouw en na oplevering, denken wij met u mee. Een tevreden klant is voor ons immers het beste resultaat!

Bouwbedrijf De Jong

Tijdens het gehele traject (van offerte tot aan realisatie) geven wij u uitleg over wat u te wachten staat en betrekken we u bij de bouw. Alleen door nauwe samenwerking kunnen we uw bouwwensen realiseren in de praktijk. Het voordeel van een klein bedrijf is de korte lijn tussen u en de uitvoerend medewerker(s). Hierdoor ontstaat er zo min mogelijk miscommunicatie en kan er snel en efficiënt worden ingespeeld op uw wensen.

Vakmanschap staat centraal

Natuurlijk is er veel veranderd in onze sector, maar binnen het bouwbedrijf heeft vakmanschap altijd centraal gestaan. Net als vroeger, hebben we ook nu nog steeds zeer uiteenlopende projecten in onze portfolio. Van zowel een kleine aanbouw in de vorm van een erker of het plaatsen van een dakkapel, tot aan het renoveren van complete woonboerderijen. Door de jaren heen hebben wij ons tevens ontwikkeld binnen het specialisme restauratie. Het restaureren van oude gebouwen is een vak apart en we zijn dan ook trots deze deskundigheid zelf in huis te hebben.

Bezoek ons kantoor

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor*. U kunt hiervoor een afspraak maken via de button. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail te bereiken voor het maken van een afspraak.

074-2918083   Benninksweg 58 Hengelo   info@bouwbedrijf-dejong.nl

* Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. 

STUUR BERICHT